Insteekkoppelingen van Henco Vision

Henco Industries, de Belgische gigant op het gebied van fittingen, verdelers en gereedschappen, introduceert de Henco Vision: een gemakkelijk te installeren en uitermate betrouwbare serie van buis en koppeling. Door de verschillende onderdelen van de serie te combineren, kun je iedere badkamer op snelle en betrouwbare wijze voorzien van insteekkoppelingen of insteekfittingen. Knip, kalibreer en druk de slangen in elkaar in een handomdraai: de handige op elkaar afgestemde onderdelen zijn zo in elkaar gezet dat ze meteen waterdicht zijn. Met de steekfittingen van Henco Vision wordt klussen in de badkamer of toilet – zowel voor de professional als voor de handige doe-het-zelver – dan ook een fluitje van een cent.

 

Betrouwbare fittingen van Henco voor in de badkamer

Iedere installateur begrijpt als geen ander dat je bij het aanleggen van persfittingen en insteekkoppelingen vooral op zoek bent naar zekerheid en betrouwbaarheid. Er is immers niets vervelender dan een lek in de badkamer. De Henco Vision steekkoppelingen bestaan dan ook uit de hoogste kwaliteit materialen: PVDF, een kunststof die grote druk kan weerstaan en zeer flexibel is in gebruik. De koppelingen zijn goed beschermd tegen vuil, door middel van doorzichtige afdekringen en controlevensters die gemakkelijk te bereiken zijn. Interne ringen zorgen ook aan de binnenkant van de buis voor een waterdichte prestatie, waardoor beschadigingen aan de buitenzijde geen invloed hebben op de veiligheid van de steekkoppelingen.

 

Verdelers van het hoogste kaliber

Natuurlijk is het bedrijf ook bekend om de uitstekende verdelers die het bedrijf produceert. De Henco Vision serie vormt daar geen uitzondering op. Naast een aantal gammakoppelingen (in diameters van 16, 20 en 26mm) biedt Henco Vision verdelers met zowel twee als zelfs drie steekaansluitingen. Daarop kunnen gemakkelijk steekaansluitingen geplaatst worden, zodat er altijd kan worden ingespeeld op de situatie in de badkamer en iedere horde overwonnen kan worden. Het modulaire systeem zorgt ervoor dat de verdelers altijd mooi geplaatst kunnen worden. De passende steekfittingen, die gemakkelijk opgeschroefd kunnen worden, vormen de afvoer van het systeem: daar kan een knie-aansluiting bij geplaatst worden, of een perfect passende buis van Henco. Omdat je op alle producten van Henco een garantie krijgt van tien jaar, kan het met deze koppelingen en verdelers eigenlijk niet misgaan.